Loading Events
This event has passed.

L’Ultra Trail és una modalitat dura que requereix un entrenament molt específic del cos però també una capacitat mental especial, una gran planificació i saber gestionar l’esforç en cada tram per arribar a bon port. Per a totes aquelles corredores i corredors que ja hi esteu immerses però voleu millorar el vostre rendiment i les opcions d’èxit, us proposem un Training Camp únic, amb xerrades sobre nutrició, hidratació i psicologia de l’esport, la preparació de l’entrenament i, com a eix central, una ultra enguany més llarga i més dura. Per a les que ja heu participat en el bateig, tingueu en compte que també el ritme serà més alt.

El requisit mínim per poder participar en aquesta activitat formativa és haver fet una ultra en competició (es valorarà marató, també).

 

 

70 KM, amb hores de dia i hores de nit, amb avituallaments, amb assistència permanent, amb acompanyants de luxe i tots els elements que calgui per ajudar-vos a aconseguir el vostre objectiu. La sortida no és competitiva. Intentarem córrer en grup o, com a molt, en dos grups. Aquesta vegada correrem a l’estiu, fet que segurament agraireu molt perquè la nit serà més curta i el temps, segurament, més estable. Tanmateix, ningú ens evitarà sorpreses. Sempre ens podem trobar temperatures baixes, boira o pluja. Però segur que gaudireu del paisatge!

 

Com a entrenadora gran entre les grans, Laia Díez que, juntament amb un fantàstic equip, ens ajudarà a treure el màxim profit d’un cap de setmana per recordar!!

 

Fotografia de Josep Maria Montaner

PROGRAMA

Les setmanes anteriors a l’esdeveniment, es realitzarà una preparació a distància en termes d’entrenament i de nutrició per tal d’arribar a l’ultra en les condicions idònies.

Divendres

Previsió d’arribada de totes les persones participants per poder reposar i començar dissabte a l’hora convinguda. El programa de dissabte és molt apretat i recomanem no matinar i no conduir abans de començar l’entrenament.

20h00 Benvinguda. Presentació: organització, programa, material

20h30 Sopar

Dissabte

Esmorzar

Orientacions bàsiques sobre l’ultra trail. Laia Díez

Nutrició i hidratació en ultres. Anna Grífols

Psicologia de la pràctica d’ultra trail. Pere Alastrué

Dinar

Pautes per a l’ultra que farem, material, ens equipem. Laia Díez

Descripció del recorregut, els serveis i l’acompanyament. Eva Martínez

ENTRENAMENT. Sortirem al migdia, correrem tarda, vespre i nit. Hi haurà avituallaments, bossa de vida, seguiment permanent del grup i previsió de punts de sortida en cas de necessitat.

Diumenge

A primera hora, arribada. Recuperació: hidratació, alimentació, estiraments, massatges i repòs.

Posada en comú, conclusions i dinar

Comiat


 

INSCRIPCIÓ

    Dades personals:

    Mides

    Alimentació i salut:

    Nivell:

    Inscripció cap de setmana complert, divendres vespre a diumenge tarda, 215€ (inclou sopar i dormir divendres; esmorzar, sessions formatives i dinar dissabte; entrenament, avituallaments, seguiment i control; recuperació i massatge descàrrega en arribar; dinar de cloenda)

    Et cal assegurança?

    Cal que estiguis assegurada o assegurat en aquesta activitat. Si no ets federat/ada i vols assegurança, cal que ho indiquis i sumis 6€ a la teva inscripció.

     

    MÈTODES DE PAGAMENT

    • Pagament per transferència

    Una vegada tramès el formulari d’inscripció, cal que feu l’ingrés de l’import corresponent al compte ES21 0182 3138 6602 0152 4108 tot posant el nom de la persona participant al concepte. Quan rebrem la vostra transferència us enviarem un missatge de validació de la inscripció.

    • Pagament per Bizum

    Podeu fer l’ingrés de l’import corresponent per Bizum, al telèfon 666 577 447, tot posant el nom de la persona participant al concepte. Quan rebem el Bizum, us enviarem un missatge de validació de la inscripció.

    • Pagament amb PayPal o targeta de crèdit

    Entreu a PayPal per realitzar el pagament i seguiu les instruccions. Quan rebem el vostre pagament, us enviarem un missatge de validació de la inscripció

    OPCIONS
    Nom complert